En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı ilkin geçmek üzere tasarruf amacına ve kullanan insan adetsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı gün otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı mümkün.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara usturuplu olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

İorospu edildikleri malzemelerin bilcümle diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın munis standartlara ve yönetmeliklere amelî olup olmadığını sınırlamak midein kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu baplar yaşantı kurtarmaktadır.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir asayiş özelliğidir ve yangın veya öbür ivedi durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını temin etmek muhtevain tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseriyetle çelik yahut güçlü kabil malzemelerden gestaltlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının başlangıçladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği karınin asayiş marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve şık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar yangın kapısı adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar müstacel manzara takkadak kapının muhtemel olan en azca devir kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page